Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Λάτρης του Εωσφόρου ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά! Διαβάστε τον πρόλογο του Μιχαλολιάκου σε βιβλίο με θέμα τον Εωσφόρο!


Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

6 σχόλια:

  1. Τελικά όλοι μπροστά στην κάλπη κάνουν κωλοτούμπες... Μεταμφιέστηκαν και σε πιστούς χριστιανούς πριν τις εκλογές τρομάρα τους...

    Το μόνο που δίνει ψήφους σε αυτό τον χώρο είναι τα αίσχη του κράτους και οι κωλοτούμπες του Καρα-Τζαφερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δεις γέλια που θα πέσουν μόλις μπουν στη Βουλή κιόλας...μέχρι ΔΑΚΡΥΩΝ!..τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον τα δάκρυα θα μείνουν, δε νομίζω να γελάσει κανείς εκτός απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

      Διαγραφή
    2. χρυση αυγή είναι το σύμπτωμα όχι η ασθένεια
      ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται
      ντροπή στο κράτος μας που κατάντησε το έθνος μας να ψάχνεται με τη χρυσή αυγή
      ακόμη και το όνομά τους, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το πήραν από το αποκρυφιστικό τάγμα GOLDEN DAWN όπου μεγαλούργησαν καλόπαιδα σαν τον Crawly.
      ε,ρε,πού πάμε....

      Διαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΛΕΓΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ, ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ... ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ GOLDEN DAWN ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας αποδεδειγμένα λάτρης του Σατανά είναι και ο Ρήγας Νίκος του Θεμιστοκλή, στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής και υποψήφιος βουλευτής της το 2012, γνωστό χασισόμουτρο και άνθρωπος της νύχτας. Είχε μάλιστα αποβληθεί από τα σχολεία της περιοχής κατά τα μαθητικά του χρόνια επειδή διενεργούσε ...ζωοθυσίες στις σχολικές αίθουσες υπέρ του Αντίχριστου! Έχει πρωτοστατήσει στο ξυλοδαρμό και στον εκφοβισμό Αλβανών και άλλων αλλοδαπών της περιοχής, με αποκορύφωμα την ...διενέργεια ελέγχου ταυτοτήτων στο Ποσείδι το όσων σκουρόχρωμων και ηλιοκαμένων έβλεπε! Θεωρείται τόσο πειραγμένος- εντελώς καμένος ο τύπος!- που πλέον δεν τον αντέχουν ούτε οι ομοϊδεάτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή