Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Η μαύρη επέτειος

6 Απριλίου 1941. Σαν σήμερα η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδος σε βοήθεια της φασιστικής Ιταλίας. Ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής είπε το δεύτερο ΟΧΙ και ο Ελληνικός Στρατός έγραψε νέες σελίδες δόξας στα οχυρά της γραμμής Μεταξά, υπερασπιζόμενος τα πάτρια εδάφη. Όμως πως βλέπει η «Χρυσή Αυγή» την σημερινή επέτειο;

Όπως μας ενημερώνει το τεύχος 53 (Απρίλιος 1990) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» πρόκειται για μία «μαύρη επέτειο»: «Η έκτη Απριλίου 1941 δεν είναι τίποτα άλλο από μια συνέχεια συνεχιζόμενων λαθών μίας αγγλόδουλης και σιωνιστικής αυλής. Μίας ηγεσίας που ήθελε την Ελλάδα σε συνεχείς συμφωνίες (κάτω απ’ το τραπέζι) με τους Αγγλογάλλους. Μίας ηγεσίας που ήθελε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον εναέριο χώρο της να τον χρησιμοποιούν τα πολωνικά αεροσκάφη διά να πηγαίνουν σε Αγγλία-Γαλλία. Μίας ηγεσίας που ήθελε τον εμπορικό στόλο στο πλευρό των λεγομένων συμμάχων. Μίας ηγεσίας που δεν απαντούσε στις εκκλήσεις των Γερμανών που τους έλεγαν για ουδετερότητα». Η Ελλάς λοιπόν ευθύνεται για την Ιταλική και μετά την Γερμανική επίθεση εναντίον της.

Το παραλήρημα συνεχίζεται στο ίδιο τεύχος: «10 Μαΐου. Συλλαμβάνεται υπό της Εθνικής Κυβερνήσεως Τσολάκογλου ο Αρχιστράτηγος Αλ. Παπάγος και πρώην υπουργοί ως υπεύθυνοι του τελευταίου πολέμου». Εθνική κυβέρνηση ο Τσολάκογλου, υπεύθυνος του πολέμου ο αρχιστράτηγος Παπάγος. Ζήτω οι δοσίλογοι, κάτω η ηγεσία του ΟΧΙ!

10 σχόλια:

 1. SIEG HEIL!!! ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ψαροκροκέτα στο μουνί κάθε λαοσίτη..ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ :)))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή η χρυσή αυγή έχει πολύ πλάκα, θα ντυθώ κάτι τέτοιο τις αποκριες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. θΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποιο γελοίοι ... πεθαίνεις...!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έξω οι σημερινές δυνάμεις κατοχής. Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από 'δω! Να φύγει η δωσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι ο ιδρυτής και ηγέτης της Χρυσής Αυγής. Γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Είναι δεδηλωμένος και φανατικός οπαδός του δικτάτορα Μεταξά, της Χούντας των Συνταγματαρχών και της Ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ. Το 1973 έγινε μέλος του ακροδεξιού «Κόμματος της 4ης Αυγούστου» (το οποίο είχε ιδρύσει ο συνεργάτης της ΚΥΠ και χιτλερικός Κωνσταντίνος Πλεύρης) και μέλος της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΟΚΑ Β’, η οποία σε συνδυασμό με τη χούντα του Ιωαννίδη ανέτρεψε με πραξικόπημα το Μακάριο στην Κύπρο το 1974. Τον Ιούλιο του 1978 συνελήφθη για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες. Τον Ιανουάριο του 1979 καταδικάζεται σε φυλάκιση 13 μηνών, όμως κατά έναν παράξενο τρόπο αποφυλακίζεται τον Αύγουστο του 1979.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το 1985, ιδρύθηκε η ακροδεξιά οργάνωση “Χρυσή Αυγή” (Χ.Α.). Ο χαρακτήρας της Χ.Α. είναι ναζιστικός και φιλοχουντικός. Αρχηγός της οργάνωσης είναι ο Μιχαλολιάκος (τον οποίο οι Χρυσαυγίτες αποκαλούν «φύρερ», όπως οι Γερμανοί προσφωνούσαν τον Χίτλερ). Στον ηγετικό πυρήνα της Χ.Α. βρίσκεται και ο Γιάννης Γιαννόπουλος, παλιός στρατιωτικός, συγκατηγορούμενος του Μιχαλολιάκου στην υπόθεση των νεοφασιστών βομβιστών του 1978.

  Το 1983 αναστέλλεται προσωρινά η έκδοση του (ναζιστικού) περιοδικού «Χρυσή Αυγή», ενώ λίγο αργότερα ο χιτλερικός Νίκος Μιχαλολιάκος ανέλαβε την ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ (Σεπτέμβριος του 1984), έπειτα από εντολή του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. οι Χρυσαυγίτες συχνά φοράνε την μάσκα του «πατριώτη» για να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πατριώτες.

  Η Χρυσή Αυγή θαυμάζει τον δοσίλογο – κατοχικό Πρωθυπουργό Τσολάκογλου, τον ναζιστή εγκληματία Γεώργιο Πούλο που έδρασε στην κατοχή και τους Ταγματασφαλίτες – Γερμανοτσολιάδες, δηλαδή τους ένοπλους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών που σκότωναν αντιστασιακούς, υπηρετώντας έτσι τα σχέδια των κατακτητών.
  Πέρα από τη συμπάθειά τους προς το NPD (Ναζιστικό Κόμμα Γερμανίας), αξίζει να προσθέσουμε ότι

  όταν το 2005 οι Γερμανοί νεοναζί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Έλληνα μετανάστη Θ. Βουλγαρίδη (στη Γερμανία), οι Χρυσαυγίτες δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση που να λέει ότι καταδικάζουν τη δολοφονία που διέπραξαν οι Γερμανοί ομοϊδεάτες τους !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή