Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Βίαιη επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν σε ζωντανή μετάδοση στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1, κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Είχε προηγηθεί ένας έντονος διάλογος, κατά τη διάρκεια του οποίου η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ αποκάλεσε «φασισταριό» τον κ. Κασιδιάρη.

Ματαίως προσπάθησε να σταματήσει τον μποξέρ Ηλία Κασιδιάρη ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης. "Παλιοκομμούνι" έβριζε ο Κασιδιάρης την κυρία Κανέλλη χτυπώντας την με τις γροθιές του! Πριν χειροδικήσει ο "εκλεγμένος" κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

"Για πολιτικά κτήνη του 2012" μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!" "Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!" "Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη. "Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας, η προϊστάμενη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ενημέρωσε ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

Η επεισοδιακή αποχώρηση του Ηλ.Κασιδιάρη από τον Ant1

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο τηλεοπτικός σταθμός διέκοψε την μετάδοση της επεισοδιακής εκπομπής, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε με δύναμη το μικρόφωνο και σηκώθηκε να φύγει. Οι ίδιες πηγές από τον Ant1 υποστηρίζουν ότι στη συνέχεια, κάποιοι τεχνικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το στέλεχος της Χρυσής Αυγής και πάνω στη συμπλοκή ένας τεχνικός έπεσε πάνω σε μία τζαμαρία η οποία έγινε θρύψαλα.

Ακολούθως ο κ. Κασιδιάρης, σύμφωνα με όσα μετέφεραν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής και ο Αντώνης Δελατόλλας, έβγαλε το κινητό του και «διέταξε» να πάνε αμέσως 100 άτομα στις εγκαταστάσεις του ομίλου ΑΝΤ1 στην Κάντζα, ενώ δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει το χώρο, όπως και όλα τα πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά του.

Αξιωματικοί της αστυνομίας πήραν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού.

5 σχόλια:

  1. Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει.
    400.000 άτομα από όλο το κόσμο μεταξύ αυτών 9.000 Έλληνες παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chating αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.
    Οι Σκοπιανοί στα βόρεια σύνορα μας μετά από διαφήμιση στην τηλεόραση “έβαλαν” στο παιχνίδι 8.000 άτομα προκαλώντας μας συνεχώς με την ονομασία “Republik of Macedonia” (!!!).
    Οι Τούρκοι που αρκετες μέρες πριν τους είχαμε κατακτήσει όλη τους τη χώρα “έβαλαν” διαφήμιση στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία τούρκικη εφημερίδα και είναι αυτή τη στιγμή 15.000 άτομα. Αυτές οι δύο χώρες μας επιτίθονται και χρειαζόμαστε δυνάμεις, αλλιώς η eΕλλάδα θα πέσει!
    Για αυτό το λόγο φίλε Έλληνα παίκτη ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθεις στην εικονική μας πατρίδα και να μας βοηθήσεις να αμυνθούμε σε όλους αυτούς τους κινδύνους αλλά και να διασκεδάσουμε με αυτό το παιχνίδι που σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του προσωπικού σου χαρακτήρα.
    ΕΛΑ να ενισχύσουμε την άμυνα μας
    ΕΛΑ να ενισχύσουμε την οικονομία της χώρας μας
    ΕΛΑ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στους συμμάχους μας
    ΕΛΑ να ασκήσεις δημιουργική πολιτική
    ΕΛΑ να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο
    ΕΛΑ να γίνεις βουλευτής, πρόεδρος, υφυπουργός, πρέσβης, κατάσκοπος και άλλα πολλά για να υπηρετήσεις την εικονική μας χώρα eGreece.
    Εγγράψου στο παιχνίδι ακολουθώντας το παρακάτω λινκ
    http://www.erepublik.com/en/referrer/SafosEasyJet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ=ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑΖΙ-ΑΡΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά της έκανε της κανέλλας.Μακάρι να είχε και άλλα παλλικάρια να τολμούσαν ακριβώς τα ίδια και μακάρι επιτέλους να τεθεί θέμα περιορισμού των δικαιωμάτων των γυναικών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.Και επιτέλους πρέπει να τεθεί θέμα δίωξης της αριστεράς σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, καθώς είναι όπως και να το δει κανείς: ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.Για να επέλθει ισορροπία θα πρέπει να αποφασίσουμε: ή οι κανέλλες ή εμείς.Και οι δύο πόλοι δεν θα υπάρχουν την επόμενη ημέρα.Καιρός να επιλέξουμε στρατόπεδο από εδώ και στο εξής.Αρκετά τις ανεχτήκαμε.Και να τεθεί με Νομοθετική Πρωτοβουλία των πολιτών ανά την Ευρώπη το ζήτημα του περιοσμού των δικαιωμάτων των γυναικών και της κατάργησης της αριστεράς μετά τα όσα έκτροπα έχουν πραγματοποιήσει ανά την Ευρώπη ως προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΙΤΛΕΡ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή