Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η κοίμηση του Αδόλφου

30 Απριλίου. Ξημερώνει μεγάλη επέτειος για τον ναζισμό. Σαν σήμερα το 1945, ο Αδόλφος Χίτλερ εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο, αυτοκτονώντας στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο. Η συγκίνηση των χρυσαυγιτών για τον θάνατο του Αδόλφου είναι μεγάλη και η λύπη αβάσταχτη.

Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός. Το εξώφυλλο κοσμεί το επίσημο πορτραίτο του αρχηγού του Γ’ Ράιχ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τιμά τον Αδόλφο με επικήδειο που φέρει τον τίτλο «Χίτλερ για χίλια χρόνια». Αξίζει να το διαβάσουν όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, ειδικά οι «ελληνόψυχοι»: «Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

Τότε βέβαια που τα έγραφε ο Μιχαλολιάκος δεν τον απασχολούσε άμεσα η είσοδος στο Κοινοβούλιο (και η παχυλή αποζημίωση) και γι’ αυτό ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».

Ο διθυραμβικός επικήδειος κλείνει με τον απαιτούμενο ναζιστικό χαιρετισμό: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

29 σχόλια:

  1. To ''.Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ'' παντως στο τελος του αρθρου φαινεται πολυ ψευτικο! Τι να πω δεν μπορω να ξερω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το HEIL HITLER επισης.

      Με MSPAINT το φτιαξατε φλωροι;;;

      Προσοχη παντως , καθως η Χρυση Αυγη εχει αποφασισει να κινηθει νομικα , και δοξα το θεο backups απο το blog υπαρχουν....

      "Καλη" τυχη...

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα θα το κλείσουν αυτό το μπλογκ. Είναι μαϊμού τα έγγραφα και αυτό κάνει μπαμ! Σε λίγο θα μου πείτε πως χαιρετούν ναζιστικά οι χρυσαυγίτες, όπως το photoshop που έχετε βάλει φόντο... Άντε ρε υπάλληλοι του Σόρος!

      Διαγραφή
    3. ναι ναι όλα ψεύτικα είναι μωρέ:

      http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

      και κάποια από αυτά είναι του 2000 και του 2007. Φιλοναζί σατανιστές ανθέλληνες που μας το παίζετε και πατριώτες.

      Διαγραφή
    4. Βρε καλώς τα ναζιστοτρολλάκια που θέλουν να κλείσουν τα μισά μπλογκ του ίντερνετ - πλημμύρισε ο τόπος και ο ναζί ... χτενίζεται

      Διαγραφή
    5. ΕΧΤRA BONUS από το facebook
      http://tinyurl.com/c4nfsz2

      Πηγή: "Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή"
      http://www.facebook.com/skatastousfasistes

      Διαγραφή
    6. Μπεεεε προβατα! Χρυση Αυγη ρε!

      Διαγραφή
  2. Φίλε χρυσαυγίτη πρακτορίσκο ,

    Αν πραγματικά είναι ψεύτικο (απο τι το έκρινες άραγε αυτό;) ας βγάλουν το αντίστοιχο τεύχος του περιοδικού , οι Υπεύθυνοι της Χ.Α. να το δείξουν , πως τάχα δεν περιέχει τέτοιο άρθρο.

    Πως να το κάνουν όμως που το έχει; ε;

    Y.Γ.
    Δεν τα παρατάτε αυτά λέω εγώ;
    Να έχετε τουλάχιστον το θάρρος της γνώμης σας.
    Αρχίσατε να θυμίζετε τον Σούπερ Κωλοτούμπα κι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα απ' ολα σε ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους σου!
      Απο εκει και περα απλα σου λεω χωρις να γνωριζω μιας και δεν εχω το περιοδικο οτι το ΝΓ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ φαινεται καπως διαφοερτικο απο το υπολοιπο αρθρο. Με αντικειμενικοτητα δες και κρινε. Σου λεω μπορει να κανω και λαθος!
      Οπως και να εχει τοτε η Χρυση Αυγη ηταν μια μικρη γκρουπα νεων παιδιων! Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα και το καταλαβαινεις!
      Τελος γιατι το προβλημα ολων ειναι η Χ.Α. και οχι το ΚΚΕ που υποστηριζει επισημα την αθεια και μερικους απο τους μεγαλυτερους δολοφονους της ιστοριας ή τα μασωνικα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το παγανιστικο ΛΑΟΣ κτλ?

      Διαγραφή
    2. Από το τμήμα βιβλίων στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής
      1) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην … «Παγκοσμιοποίηση» - Ν.Γ.Μιχαλολιάκος - Αθήναι, 2008
      Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από το τέλος του Πολέμου. Εξήντα ολόκληρα χρόνια, δυο γενιές, και όμως το κυρίαρχο σύστημα που ανεδείχθη νικητής επάνω από τις στάχτες της Ευρώπης, συνεχίζει την προπαγάνδα των «νικητών» για το ολοκαύτωμα, για τον κακό φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό. Σε μία «ανοικτή» κοινωνία, όπου τα πάντα είναι ελεύθερα, από την πρέζα, τις εκτρώσεις μέχρι κάθε είδους ανηθικότητα και ανωμαλία, το μόνο πράγμα που βρίσκεται εκτός νόμου είναι ο αληθινός Εθνικισμός. Εάν όμως, οι σύμμαχοι «νίκησαν», ποίος είναι ο λόγος να υπάρχουν σήμερα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ και διώξεις;
      2) Χίλια Χρόνια Χίτλερ - Λεόν Ντεγκρέλ - Εκδόσεις: Ασκαλών, 2002
      Στις σελίδες του παρόντος βιβλίου υπάρχει μία συλλογή άρθρων από και για τον Λέον Ντεγκρέλ. Ανάμεσά τους μία συνέντευξη στο περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», που παραχώρησε στα 1989, ένα κείμενο του Ρομπέρ Μπραζιγιάκ και αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του. Επίσης, άρθρα για την δράση του Βουργουνδών μαχητών στο Ανατολικό Μέτωπο και την πολιτική ταυτότητα του Κινήματος REX.
      3) Από το Κάιζερχοφ εις την Καγγελαρίαν του Ράιχ - Μια ιστορική περιγραφή σε φύλλα ημερολογίου (Από 1 Ιανουαρίου 1932 – 1 Μαΐου 1933) - Δρ. Γιόζεφ Γκαίμπελς - Εκδόσεις: Ασκαλών, 2001 (Ακριβής ανατύπωση της Α’ εκδόσεως του 1935)
      Ένεκα της εκπληκτικής ταχύτητος με την οποία συνετελέσθη, η γερμανική επανάστασις έχασε συχνά τη συνολικότητα ο σύγχρονος άνθρωπος και δεν ηννόει κάποτε πώς εξελίσσονται γενικώς τα ιστορικά γεγονότα. Αυτό που χθες ήτο παράδοξον, έγινε σήμερον συνειθισμένον και ό,τι προ μηνών εφαίνετο αδύνατον και ακατανόητον έγινε το απλούστερον πράγμα… Εκείνοι οι οποίοι τότε κατέβαζαν περισσότερο το κεφάλι και εφαίνοντο πρόθυμοι να παρουσιάσουν την ράχην των εις τα κτυπήματα της μάστιγος αυθαδών αντιπάλων, υψώνουν σήμερα περισσότερο το κεφάλι… Ό,τι πριν από ολίγον καιρόν ήτο ουτοπία, είναι σήμερον πραγματικότης την οποία παραδέχεται ο καθένας ή δια την οποίαν ενθουσιάζεται, αναλόγως του χαρακτήρος του. Θα ημπορούσε κανείς να σκεφθή ότι ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είχε ποτέ εχθρούς εις την Γερμανίαν. Η αναγνώρισίς του τώρα είναι ζήτημα καλής συμπεριφοράς!

      Διαγραφή
    3. Για κοίτα κι εδώ πως υπογράφει Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
      http://3.bp.blogspot.com/_RNRpb3Xc_1g/TScMz-92P1I/AAAAAAAAAEM/vhu0DtB4If4/s1600/004.jpg

      Πρόλογος στο βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη
      "Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου -
      -Εθνική των Ελλήνων θρησκεία"
      (εκδ. Ελεύθερη Σκέψις)

      Βρίσκεται εδώ
      http://alithiastofos.blogspot.com/2011/02/blog-post_7003.html
      Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011
      Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία
      για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
      Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ,
      παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο"
      για να βγάζει λεφτά!

      Διαγραφή
    4. Ο Εωσφορος δεν ειναι ο αντιχριστος... Μαθε ελληνικα γιδι..

      Διαγραφή
  3. ενας μπουφος θα παραμεινει μπουφος οσα χρονια και να περασουν.

    οποιος ειναι ομως γατονι καταλαβαινει αρπαζει στροφες κατευθειαν. ο μιχαλολιακος ηταν και ειναι υπερμαχος της ιδεολογιας των ναζι.υπαρχουν και ντοκουμεντα και ομιλιες και συμπεριφορες κτλπ.
    επειδη τωρα ο μεσος ελληνας δεν γουσταρει ναζισμο και επειδη θελει την ψηφο τους ειναι ικανος να πει το οτιδηποτε οπως ο καρατζαφερης ελεγε οτι μελετα τις προκυρηξεις της 17νοεμβρη.
    ντρεπεται πως το λενε να παραδεχτει οτι τον χιτλερ τον παει με χιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το εχετε δει? που πρωην μελη της ΧΑ κατηγορουν τον Μιχαλολιακο για πρακτορα της ΕΥΠ (υπαρχει το πολυ γνωστο ντοκουμεντο της μισθοδοσιας) και λενε τα μυρια οσα σε 1300 και βαλε σελιδες?
    ειναι για γερα νευρα και στομαχι..

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πλαστο το εγγραφο ρε ΛΑ(γ)Ε.
      http://www.youtube.com/watch?v=POIBEkzvMkw

      Παρακολουθησε το βιντεο μετα το πρωτο λεπτο..

      Διαγραφή
    2. δεν εχει διαψευστει ποτε επισημα, λενε τα πρωην μελη, και δεν εγινε μηνυση. Δες τον διαλογο. Εχει πολλά να διερευνησεις.
      Δεν πιστευω το μιχαλ ο,τι και να λεει απο τη στιγμη που δεν εχει τα κοτσια να παραδεχτει τις ιδεες του και κανει λιφτινγκ ταχα μου πατριωτη ενω ορκιζοταν στο Ράιχ.
      Δε βλεπω δειλους.
      Αυτα τα "θα γινουν προβοκατσιες" ειναι γελοια. Ξερει οτι υπαρχουν στοιχεια στο δικτυο για ολες τις αηδιες και τα μαχαιρωματα που εχουν κανει και προσπαθει τα σωσει αυτα που δε κρυβονται πια..

      Διαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!
    Ο Αρχηγός μας υπογράφει μόνον Πακιστανικά!
    Και αυτό δεν είναι κοροιδία - για ψάξτε τι ακριβώς σημαίνει Aryan και θα καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγάλτε μια φωτογραφία του φυλλαδίου για να μη λένε οι βλαμμένοι ότι είναι πλαστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απίστευτο!!!, αφού πριν λίγο άκουσα μια συνέντευξή του στο defencenet που έλεγε θα πολέμαγε εναντίον των γερμανών αν ήταν το 41.

    Πάλι καλά που έπεσα σ'αυτην την ιστοσελίδα πριν της εκλογές....

    υ.γ. πάντως αυτά θα πρέπει να τα διαδώσουμε στους συναδέλφους στρατιωτικούς μιας και όλοι οι στρατιωτικοί έχουν αποφασίσει να τους υποστηρίξουν...
    κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ψηφιζες εσυ Χρυση Αυγη; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  8. μεγαλο νουμερο ο μιχαλολιακος.δεν εχει τα αρχιδια να παραδεχτει οτι ειναι ναζι.θα τριζουν τα κοκκαλα της βερμαχτ. χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ZHΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ
    14/88
    HEIL HITLER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλα εισαι Χρυσαυγιτης εσυ!!! Μπεεεε

      Διαγραφή
  10. http://en.wikipedia.org/wiki/3rd_SS_Division_Totenkopf

    Από το 3'27'' και μετά
    ο αρχηγός στις 6 Ιουνίου 2010 με το μπλουζάκι
    http://www.youtube.com/watch?v=jmcaaRpSMDA&t=3m27s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φασιστες ξεφτιλισμενοι παρακρατικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://news247.gr/newspapers/Afternoon/eleftheri_ora/article1758205.ece/BINARY/w620/20032.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν τα καρύδια να παραδεχτούν το ολοκάυτωμα....Από αυτό φαίνεται πόσο μούφα είναι όλα όσα λένε.. Στην δίκη της νυρεμβέργης ΚΑΝΕΙΣ απο τα ηγετικά στελέχη δεν αμφισβήτησε το ολοκαυτωμα..Γιατί το θεωρούσαν ιστορικά αναγκαία πράξη... Οι ΄΄συγχρονοι΄΄
    μάλλον ντρέποντα????? ΜΟΥ Θυμίζουν κάποιους κομμουνιστές που αρνούνται την ύπαρξη των ΄΄γκούλαγκ΄΄ και των σταλινικών εκαθαρίσεων ....
    Κάποτε έλεγε ο μιχαλολιακος ΄΄έξω όλοι οι ξένοι΄΄ . Τώρα λένε ΄΄έξω όλοι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες΄΄ Δηλαδή ότιλένε και όλα τα άλλα κόμματα που τα κατηγορούν....
    όταν φτάσουν στο 15% θα βαλουν και ΄΄αλλο νεράκι στο ουισκάκι τους.. Θα παριστανουν τα ΄΄καλα παιδιά΄΄ ..
    Και τότε θα ΄΄καθαρίσει΄΄ ο αργηγός το κόμμα απο τα ΄΄ΣΚΛΗΡΆ ναζιστικά παληκάρια΄΄ , ’οπως έκανε ο χίτλερ με τα τάγματα εφόδου που τα ΄΄καθάρισε΄΄ και τα αντικατέστησε με τα ες'ες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΓΆΛΟ θράσσος έχουν οι ιδεογικοί απόγονοι των τεράτων που γέμισαν την ελλάδα μνήματα και καμένα χωριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας είναι ναζί, ας είναι ειδωλολάτρες, ας είναι ότι θέλετε... Χίλιες φορές Χρυσή Αυγή παρά οι κλέφτες που μας κυβερνάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή