Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Παρουσίαση υποψηφίων: Ο σατανιστής

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να ξέρουν ποιόν θα «σταυρώσουν». Για να τους διευκολύνουμε, θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Καθώς το θέμα αφορά το «σταύρωμα», ξεκινάμε από τον υποψήφιο που θα ενοχληθεί περισσότερο από την χρήση του σταυρού.

Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο Μιχαλολιάκος παλαιότερα δήλωνε ανοιχτά λάτρης του Εωσφόρου, έγραφε σε βιβλία για την έλευση του Αντιχρίστου και έγραφε ποιήματα για ανθρωποθυσίες στον Σατανά. Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτα για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέον έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.

Κάνουν λάθος... Δείτε ποιόν διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, με προσωπική του απόφαση, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής στο 7ο Συνέδριο. Πρόκειται για τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό με το ψευδώνυμο «Καιάδας», που μάλιστα θεωρείται ο ηγέτης της σατανιστικής μπάντας «Naer Mataron»! Οι φωτογραφίες από μόνες τους προκαλούν σοκ. Επειδή όμως πιθανόν κάποιος πει πως το κάνουν για ... πλάκα και χάριν του θεάματος, βρήκαμε μία συνέντευξη του «Καιάδα», όπου εξηγεί τις απόψεις του.

- Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;

Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν «μολύνεται» από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. Ο Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα, όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη-ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.

- Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;

Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

Στις εκλογές που έρχονται ο σατανιστής Γερμενής θα είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών με την Χρυσή Αυγή. Εμπρός «ελληνορθόδοξοι» της πλάκας, τρέξτε να εκλέξετε σατανιστή στην Βουλή! Εκτός από το Ευαγγέλιο (για τους ορθόδοξους) και το Κοράνι (για τους μουσουλμάνους της Θράκης), θα χρειαστεί και η «Σολωμονική» (η βίβλος των σατανιστών) για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

39 σχόλια:

  1. Aντιγράφω από Τζάνγκλ:

    Κάτι άλλο , όχι σημαντικό μεν, αλλά σημαδιακό για το χριστιανισμό τους είναι το ίδιο το όνομα Χρυσή Αυγή.
    Είναι παρμένο από τη γελοία , σίγουρα αντι-χριστιανική ημι-μασωνικού τύπου μυστικιστική εταιρεία της βικτωριανής Αγγλίας Golden Dawn . Ένα τουρλουμπούκι από καθολικό μυστικισμό, Ερμητισμό, ακόμα και Καμπάλα.

    http://en.wikipedia.org/wiki/H...

    Επιφανές μέλος της ήταν ο Άλεϊστερ Κρώουλυ, σατανιστής, που ορισμένοι τον αποκαλούσανε "Ο πιο κακός άνθρωπος του κόσμου"(Φυσικά δεν ήτανε τόσο κακός, επρόκειτο για έναν τρελάρα που, νόμιζε πως ήτανε. Δεν έκανε πολλά ειδεχθή, πέρα από το ότι ήταν υπεύθυνος για το θάνατο ενός μαθητή του, τον οποίο είχε βάλει να πιεί αίμα ψόφιας γάτας)

    http://en.wikipedia.org/wiki/A...

    Υπάρχουν και κάτι αναβιώσεις του Τάγματος της Χρυσής Αυγής ,στην Αμερική με σήμα έναν σταυρό να μπλέκεται με ένα... άστρο του Δαυίδ.
    _________________________

    Πάντως, το ότι οι ΧΑ είναι εναντίον της θρησκείας, μάλλον είναι στα υπέρ της προπαγάνδας τους . Σήμερα είναι έντονη η τάση στην Ελληνική κοινωνία να απαξιώνεται η χριστιανική θρησκεία και μάλιστα σαν ανθελληνική, προδοτική και σημιτική.

    Και οι Γερμανοι ναζιστές στο μεσοπόλεμο, κάτι τέτοια έλεγαν...Ο χριστός , λέει, ήταν Γερμανός . (Ναι,είχε πάει στην Παλαιστίνη για τουρισμό).
    ________________________

    Κοίτα πλάκα ,τι βρίσκει κανείς αν ασχοληθεί λίγο:
    Το άρθρο της Wiki δεν το είχα διαβάσει και τώρα μόλις είδα ότι ο Χρυσαυγίτης Κρώουλυ ήταν κι αυτός bisexual. Και κάτι άλλο:

    Είχε γράψει κι αυτός έναν ύμνο στον Πάνα (!!!)Όπως κι ο Αρχηγός των εδώ χρυσοαυγωμένων.

    The Night of Pan by Aleister Crowley

    Prologue Of The Unborn

    Into my loneliness comes—

    The sound of a flute in dim groves that haunt the uttermost hills.

    Even from the brave river they reach to the edge of the wilderness.

    And I behold Pan.
    ...
    The perfume of Pan pervading, the taste of him (!!!) utterly filling my mouth, so that the tongue breaks forth into a weird and monstrous speech.

    The embrace of him intense on every centre of pain and pleasure (!!!)

    The sixth interior sense aflame with the inmost self of Him,

    Myself flung down the precipice of being

    Even to the abyss, annihilation.

    An end to loneliness, as to all.

    Pan! Pan! Io Pan! Io Pan!

    Ο Παν, υποτίθεται, είναι ο ...Φαλλός.Έχει και πιο σκαμπρόζικη συνέχεια...

    http://theriteofpan.com/The_Ni...

    Συμπτώσεις;

    Α ρε Άριοι μαυριδεροί χριστιανο-σατανιστές...Ένας Παν θα σας σώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

    http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως τον κρινεςι ετσι? Ξερεις οτι αυτος ο ανθρωπος εχει αλλαξει? Εσυ εισαι Ορθοδοξος και μας λες Ορθοδοξους της πλακας?
    Τα ψεματα θα τελιωσουν σε περιπτωση που εκλεγει βουλευτης με τη Χρυση Αυγη και θα τον δεις να ορκιζεται στο Ευαγγελιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μόλις ορκιστούν στο ευαγγέλιο, θα εμφανιστεί ο Χριστός αυτοπροσώπως και θα δώσει άφεση - νεοναζιστικών - αμαρτιών στα χρυσαύγουλα...

      Διαγραφή
    2. Ειπα κατι τετοιο βρε βλασφημε;
      Απλα υποτιθεται οπως λετε πως δεν θα ορκιστει στο Ευαγγελιο...ας περιμενουμε να το δουμε και τοτε μουγκα!

      Διαγραφή
    3. "ΑνώνυμοςApr 29, 2012 02:02 AM
      Ειπα κατι τετοιο βρε βλασφημε;
      Απλα υποτιθεται οπως λετε πως δεν θα ορκιστει στο Ευαγγελιο...ας περιμενουμε να το δουμε και τοτε μουγκα!"

      - Βρε βλασφημε! - Κλαιω απο τα γελια ρε στοκε,πραγματικα υπαρχεις? Και αν ναι πιστευεις οντως πως θα βγουν ολα στη φορα πανω στον ορκο του Ευαγ-γελιου ? Ε ρε σκοταδισμο που σας ποτισε η μανα σας.

      Διαγραφή
  4. Δείτε κι εδώ - και τα σχόλια
    http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μας χέζεις ρε ανώνυμε που "ο άνθρωπος έχει αλλάξει"; Σιγά μην μετανόησε σαν τη Μαρία Μαγδαληνή. Αν και μεταξύ μας με την καράφλα του λίγο δύσκολο να ένιψε τα πόδια του Ιησού.
    Ρε τι κάνει ένας αντιχριστιανός αντιδημοκράτης ναζιστής για μερικά ψηφαλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ! Εσυ φυσικα να υποθεσω οτι δεν εισαι Χριστιανος ε; Αν ησουν θα γνωριζες για τη σημασια της μετανοιας στην Ορθοδοξη Εκκλησια! Αν τελικα εισαι Ορθοδοξος για τραβα στον πνευματικο σου και πες του οτι αμφισβητεις το οτι ενας αδελφος σου ειναι Χριστιανος!

      Διαγραφή
    2. Το να λες "μετάνοιωσα" ή το να "ορκίζεσαι" σε Ευαγγέλιο σε κάνει Χριστιανό; Φίλε κατάφερες να τελειώσεις το δημοτικό ή σε στείλαν σε ειδικό σχολείο;

      Διαγραφή
    3. Ευτυχως τελειωσα! Δε μου λες....εσυ εχεις δει πολλους σατανιστες να ορκιζονται στο Ευαγγελιο; Και μετα μου λες αν τελειωσα το δημοτικο ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Λες και το Ευαγγελιο δεν συσχετιζεται με τη Ορθοδοξια!!! Και στο κατω κατω εσυ τι θελεις αν δε σου αρκει η μετανοια; Να τον δεις την ωρα που εξομολογειται στον Ιερα;

      Διαγραφή
  6. κι ο υποψήφιος της Χ.Α στην Χαλκιδική, ΄Νίκος Ρήγας, αποβλήθηκε από το λύκειο Κασσάνδρας δια παντώς, γιατί παραβίαζε τις πόρτες του σχολείου και τα βράδια τελούσε σατανιστικές τελετές με ζωοθυσίες σε αίθουσες του σχολείου. Όλοι τους μπουμπούκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Ετσι μονο με χιουμορ τους αντιμετωπιζουμε γιατι εχουν σκυλιασει!
      Παρτε το χαμπαρι ειμαστε στη βουλη!

      Διαγραφή
    2. Και ποιος σου ειπε οτι ειναι χιουμορ; Τους έχω δει να κανουν και χειροτερα απο ζωοθυσιες!

      Διαγραφή
    3. Ναι φυσικα! Θυσιαζουμε και παρθενες! Ρε πατε καλα;
      Ελλαδα-Φυλη-Ορθοδοξια Ενωση Αθανατη!

      Διαγραφή
    4. αυτο σου φαινεται αθωο?...για σοβαρευτειτε..

      Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία (Χρήστος Ρήγας)
      http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

      Διαγραφή
    5. εδω το σωστο λινκ για το παραπανω:
      http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_7725.html

      Διαγραφή
    6. Δεν σου τα μαθανε καλα εκει στη Χρυση Αυγη. Η ορθοδοξια και γενικα ο χριστιανισμος ειναι αφυλετικος και διεθνιστικος. Γι'αυτο ο ραββινος Παυλος-Σαουλ διδασκει:

      επιστολή προς ΓΑΛΑΤΑΣ ΚΕΦ 3 ΣΤ 26
      26Έτσι, λοιπόν, είστε όλοι γιοι του Θεού μέσω της πίστης στον Iησού Xριστό. 27Γιατί, βέβαια, όσοι βαφτιστήκατε στ' όνομα του Xριστού, το Xριστό περιβληθήκατε. 28Δεν υπάρχει πια Iουδαίος ούτε Έλληνας, δεν υπάρχει δούλος ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα, γιατί όλοι εσείς είστε ένας χάρη στον Iησού Xριστό. 29Kι αφού εσείς είστε του Xριστού, άρα είστε απόγονοι του Aβραάμ κι επομένως κληρονόμοι του, σύμφωνα με την υπόσχεση.

      Διαγραφή
    7. Με τον Ελληνικο Χριστιανισμο ο Ελληνισμος εχει μεγαλουργησει αθεοι!
      Οσο για τον Ρηγα σημερα ο ΓΓ της Χρσυης Αυγης στη ΕΤ1 ειπε οτι αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα τον Ρηγα, αν ενα μελος του ΠΑΣΟΚ κανει καποιο εγκλημα θα το αναφερουμε;

      Διαγραφή
    8. Δεν υπάρχει ελληνικός χριστιανισμός. Δεν υπάρχει πάντρεμμα ελληνισμού και χριστιανισμού διότι στο χριστιανικο βυζάντιο και η ιδια η λεξη ελλας αρκουσε για να σε καταδικασει σε θανατικη ποινη και διωχθηκε καθε τι το ελληνικό τότε: θέατρο, ακαδημίες, ολυμπιακοί αγώνες..μαθηματικά!
      Αλλα δεν μου λες? απο ποτε η Χρυση Αυγή έγινε χριστιανική? Στον Πάνα και στον εωσφόρο δεν αφιέρωνε ποίηματα ο αρχηγός σας?
      μηπως επειδη υπαρχουν ακομα πολλοί χριστιανοί πατε να κλεψετε καμιά ψήφο? Μήπως πάτε να ξεπεράσετε σε κωλοτούμπες τον καρατζαφέρη;

      Διαγραφή
    9. Λες ανοησιες! Απο τον 1992 στην διακυρηξη των ιδεολογικων αρχων της Χρυσης Αυγης ξεκαθαριζει αυτο το θεμα ''Η Ορθοδοξια Αναγεννημενη και Ελληνικη και παλι πρωτοπορος σου αγωνες του εθνος'' λεει η διακυρηξη!
      Οσο για αυτα περι Βυζαντιου να πας να τα διδαξεις σε γυμνασιοπαιδα και σε λυκειοπαιδα γιατι σε εμενα μαλλον δε σε παιρνει! Τα λες ολα αυτα τα ανακριβη και ουτε αναφερεις τι σημαινε Ελλην στο Βυζαντιο! Σημαινε ειδωλολατρης! Και στον Πανα αφιερωσε ποιηματα και ο Κωστης Παλαμας! Μηπως ηταν σατανιστης; Οχι βεβαια!
      Ελληνικος Χριστιανισμος φυσικα και υπαρχει.Οι Ελληνες οταν επαναστατησαν ολη τη ψυχικη τους δυναμη την αντλουσαν απο την Εκκλησια! Τελος!

      Διαγραφή
    10. Καλά θα δούμε στον τελικό λογαριασμό ποιος λέει ανοησίες..και ποιος κάνει δικολαβικούς αστείους ελιγμούς για να κοροιδέψει τον κόσμο και να κλέψει ψήφους.. Αναμένετε να ξεπεράσετε σε κωλοτούμπες όχι μόνο τον καρατζαφύρερ αλλά και τον ολυμπιονίκη μελισσανίδη!
      Ειδωλολάτρες ήταν οι αρχ.ελληνες για σένα; Είσαι με τα καλά σου; Kαι ας πούμε ότι κάποιοι αρχαίοι ήταν ειδωλολάτρες..Και οι σημερινοί χριστιανοί και καλόγεροι τι είναι δηλαδή (;;;) με τις λατρείες λειψάνων, σταυρών, πτωμάτων, νεκροκεφαλών(που έχουν στα κελιά τους) και την λατρεία εικόνων και ταμάτων που πάνε στην Τήνο και στήνονται στα τέσσερα;
      Ο αρχηγός σας δεν έκανε αφιέρωση μόνο στον Πάνα αλλά και στον εωσφόρο δηλαδή στον σατανά τον χριστιανών τον οποίο ο αρχηγός σας ταύτισε ημιμαθώς και ηλιθιωδώς με τον Πάνα (που όμως στ'αλήθεια σημαίνει Σύμπαν!!!), όταν η Χρυσή Αυγή ήθελε να το παίξει παγανιστική...αρχαιολατρική.. Τώρα αλλάξατε τροπάριο και το παίζετε βυζαντινοχριστιανοι για να αρπάξετε ψήφους χριστιανών και να μπείτε στη βουλή στη θέση του αποτυχημένου λα.ο.ς..και πανέτοιμοι για νέο σπάσιμο ρεκορ κωλοτούμπας!
      Και εφόσον αλλάξετε πουκάμισσα και γίνατε θεοσεβούμενοι βυζαντινοχριστιανοί γιατί έχετε τον Γερμενή στην κεντρική επιτροπή που είναι μέσα σε ένα ελεινό σατανιστικό "μουσικό" συγκρότημα που απεικονίζει ανάποδους σταυρούς ανάποδες πεντάλφες, σατανιστικούς στίχους που βρίζουν τον ιησού; Σας έχει φάει η σχιζοφρένεια εκεί πέρα στη Χρυσή Αυγή;
      Οι έλληνες όταν επαναστάτησαν αφορίστηκε η επανάσταση τους από την ηγεσία της εκκλησίας και από το φανάρι το οποίο φανάρι σήμερα (προδότης Βαρθολομαίος) υβρίζει ακόμα τους επαναστάτες του 1821 ως κάτι ξυπόλυτους που χάλασαν τις αγαθές(!!!) σχέσεις που είχαν τάχα τοτε οι έλληνες με τους Τούρκους, ενώ δεν χάνει ευκαιρεία να εξυμνήσει την τουρκία την οποία αποκαλεί πατρίδα του.
      Ο μέγας Κολοκοτρώνης είχε πεί:
      «Ο σουλτάνος διώρισε έναν αντιβασιλέα και έναν πατριάρχη, και τους έδωσε την εξουσία. Αυτός και οι χριστιανοί παπάδες έκαναν ότι τους έλεγε ο σουλτάνος».
      Kαι μη μου λες για γυμνασιόπαιδα γιατί ή εσύ είσαι γυμνασιόπαιδο ή εθελοτυφλείς..

      Διαγραφή
    11. Μαλλον το ποιος ειναι το γυμνασιοπαιδο (ή μαλλον εχει γνωσεις ενος τετοιου παιδιου) μολις φανηκε φιλε μου...
      Ο αφορισμος της επαναστασης ειναι ψευτικος! Εχω στοιχεια να σου δωσω που το αποδυκνειουν! Δεν εισαι καθολου ψαγμενος και εκτιθεσαι!
      Ο Μεαγς Κολοκοτρωνης επισης ειπε ''Οταν πιασμαε τα αρματα πρωτα ειπαμε υπερ πιστεως και επειτα υπερ πατριδος''
      Οι αρχαιοι Ελληνες ειχανε μια αξιοσεβαστη θρησκεια που δικαιολογει την αναγκη των προγονων μας να ανακαλυψουν την πραγματικη πιστη. Εγω σου ειπα τι σημαινε Ελλην!Δεν εκρινα την πιστη των παππουδων μου! Αρα μαλλον εσυ εθελοτυφλεις!
      Επισης θα πρεπει να καταλαβεις οτι η ποιηση δεν εχει σχεση με τα πιστευω του καθε ανθρωπου!Αλλωστε τοτε ο Μιχαλολιακος ηταν μολις 23 ετων! Ομολογουν αραγαε οι σατανιστες δημοσια οτι ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι οπως εκανε χθες ο αρχηγος της Χρυσης Αυγης; Δε νομιζω...
      Εσυ δεν εισαι κριτης! Περιμενε την ημερα της ορκομωσιας να δεις τον Γερμενη (σε περιπτωση που εκλεγει) να ορκιζεται στο Ευαγγελιο και να καταλαβεις την στροφη του! Και οχι την κωλοτουμπα του. Αλλα ειναι λογικο ενας ανθρωπος αντιχριστιανος σαν και εσενα να ειναι κενος και να μην αντιλαμβανεται την σημασια της μετανοιας!
      Δε διαφωνω οτι ο Βαρθολομαιος ειναι ενας διεθνιστης προδοτης αλλα μηπως ηταν τετοιος και ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος? Ή μηπως και ο εθνομαρτυρας Πατριαρχης Γρηγοριος ο Ε' ;(που ειμαι σιγουρος τι θα τον χαρακτηρισεις προδοτη-εκτος και αν ξερεις τι βασανηστηρια περασε για χαρη του εθνους μας και να αποδειξεις τουλαχιστον οτι δεν εισαι τοσο προδοτης της θρησκειας των πατεραδων μας!)
      Τελος μηπως ηταν ανθελληνες ο Παπαφλεσας, Αθανασιος Διακος, ο Σαμουηλ και τοσοι αλλοι; Ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος ενας τοσο μεγαλος εθνομαρτυρας μηπως ηταν προδοτης; Ή μηπως επειδη γνωριζε τι σημαινε Ελλην την εποχη εκεινη ηταν ανθελληνας; Ξεφτιλιζεσαι προσβαλοντας την Ορθοδοξια την πιστη των Ελληνων!
      Τελος θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις αν εσυ υποστηριζεις καποιο κομμα ή εισαι αναρχικος ή τελος παντων ανηκεις σε καποιον ανεξαρτητο χωρο (πολυ αμφιβαλω, διαφορετικα δε θα εχιες λογω να κανεις πολεμο στη χρυση αυγη) και να σου απαντησω αναλογα για το αν εισαι ο καταληλος να μας μιλησει για θεματα πιστης!

      Διαγραφή
  7. Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία (Χρήστος Ρήγας)
    http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_7725.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΓΛΥΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΓΛΥΦΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνετε που κάνετε μοντάζ βάζοντας μια σελίδα δική σας πάνω σε μια της Χρυσής Αυγής, τουλάχιστον κάντε το λίγο πιο αξιόπιστο.
    Οι φώτος δεν λένε τίποτα και το κείμενο είναι απλά γελοίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπον παιδια με κανει πολυ εκπληξη το γεγονος οτι ολοι ειναι εναντιον της χρυσης αυγης....η αληθεια ειναι πως ποτε δεν σκεφτηκα για το συγκεκριμενο κομμα αλλα τωρα που βλεπω οτι ολοι λενε τα χειροτερα με βαλανε σε σκεψεις.....κατι που φοβουνται σημαινει οτι ειναι εναντιον τους μην βγαλουν τα απλυτα στην φορα....δεν ειναι τυχαιο που την κατηγορουν ολα ανεξαρτητα τα κομματα κ ετσι σας ευχαριστω πολυ που με δωσατε την λυση στο προβλημα μου....τι θα ψηφιζα αυτες τις εκλογες....ετσι θα δουμε ποιοι εχουν δικιο αυτοι η εσεις αν τελικα μπει στην βουλη....ενα φαι δεν γνωριζεις αν ειναι νοστιμο αν δεν το δοκιμασεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο ανευθυνος και επικινδυνος παιζει να εισαι ρε φιλε? συγκρινεις την ψηφο στις πιο κρισιμες εκλογες της τριακονταετιας με το φαι σου, αν ειναι δυνατον.
      που να ηξερες τη πρεσβευει αυτο που ψηφισες...

      Διαγραφή
  13. και συμπληρωνω οτι μηπως και οι υπολοιποι που εχουμε στην βουλη ειναι καλυτεροι???ολοι μασωνοι κλεφτες ψευτες λωποδυτες σατανιστες και τρομοκρατες....ε ας μπουν κι αυτοι να συμπληρωσουμε τον καρε ισως αυτοι να ειναι λιγοτερο απο τους αλλους .....τωρα πια δεν εχουμε να χασουμε τιποτα ...ολα τα εχουμε χασει....η μητερα μου ελεγε ''απο τον θαμνο που δεν περιμενεις βγαινει ο λαγος....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είμαι χρυσαυγήτης είμαι μεταλας.Ουτε καν ξέρετε την μπάντα, αξίζει να ασχοληθεί κανείς με σκπουίδια σαν εσας? Αντε ζώα του καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οσο ο γερμεμης ηταν φανταρος οι naer mataron γραφανε τραγουδια μονοι τους. Μετα απλα γυρισε απο φανταρος κ τους πηρε την μπαντα κ μαζι με τα αλμπουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι όμως ο ελληνικός λαός που εφήυρε τη δημοκρατία...Ψήφισε αυτούς τους Σατανιστές!!!Αυτούς της Χούντας!Αυτούς που έδιωξαν δημοσιογράφους επειδή δε σηκώθηκαν όταν είδαν το Μιχαλολιάκο!Ντροπή και αίσχος Έλληνες!Αν είστε Έλληνες, γιατί δε σέβεστε ούτε τα κόκκαλα των προγόνων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια ειναι η λυση. Παψτε να δινετε σημασία σε αυτα τα ανθρωποειδή υποκείμενα, αυτούς τους γελείους νταβατζήδες που υποτίθεται ότι ειναι πατριώτες..... τους Χρυσαυγουλάδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι έλληνας πολίτης και ντρέπομαι συμπατριώτες μου να βάζουν στη βουλή νύν σατανιστές-που τάχα το παίζουν καλοί Χριστιανοί-,ξυλοκοπώντας αμέριμνους αλλοδαπούς ή βρίζοντας συμπολίτες τους επειδή τους υπερασπίστηκαν! Να θυμίσω οτι στο σατανισμό μυήθηκαν το '74 ανώτερα στελέχη του στρατού, του στρατού που τότε είχε φέρει τη δικτατορία των ταγματασφαλιτών,των χουντικών του Μαρκεζίνη,του Πατακού,του Παπαδόπουλου, κι όλων αυτών των φασιστών που οι μαυραυγίτες σας γερμανοτσολιάδες τους αποδίδουν τιμές και θέλουν να τους επαναφέρουν με δόξα και τιμή και τάνκς! Να σας δώ τι θα λέτε οταν δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και μας πάρουν και τα σόβρακα και μας κλειδαμπαρώνουν μόλις πέφτει ο ήλιος..οι εθνικοσοσιαλιστές, εθνοσωτήρες, αιμοσταγείς και αιμοβόροι απέναντι σε ο,τι τους φέρνει αντίρρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ενω ας πουμε ολα τα αλλα κομματα κ οι προεδροι τους κ οι βουλευτες τους ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι ετσι?η χρυση αυγη μας πειραξε τωρα οι αλλοι οι μασονοι πιστευουν στον χριστο με τις μασονικες τους φατσες?που εφτασαν τον κοσμο στην αυτοκτονια ..?χειροτερα λοιπον δε γινεται !ας μη κρινουμε γιατι ειναι μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ερώτηση από έναν τυχαίο ανώνυμο: τόσο πολύ ντρέπεστε για τις μαλακίες που λέτε και δε δημοσιεύετε το όνομά σας; από την ασφάλεια της ανωνυμίας μπορώ κι εγώ να πω ό,τι μαλακία μου κατέβει. ωριμάστε γαμώ τη χώρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δείτε στο παρακάτω λινκ άλλον ένα χριστιανό της χρυσαναυγουλας που ΔΕΝ ξέρει να κάνει το σταυρό του. Μιλάμε για τον σκατοκεφαλο Παναγιωταρο.
    https://www.youtube.com/watch?v=S8odfB0Qkw4

    ΑπάντησηΔιαγραφή